Jak usunąć użytkownika?

Chcąc usunąć użytkownika, przechodzimy w menu do zakładki "Użytkownicy" i albo z poziomu tabeli używamy ikony kosza.

Lub wchodzimy poprzez lupkę w podgląd i używamy przycisku „Usuń" nad kartą użytkownika.

W obu przypadkach zostaniemy poproszeni o potwierdzenie decyzji o usunięciu konta.

Po potwierdzeniu dostaniemy możliwość wybrania użytkownika na którego mają zostać przepisane dane z usuwanego konta. Jeżeli nie masz pewności z usuwaniem konta, możesz je zawsze czasowo zablokować.

Chcesz usprawnić swoją firmę?

Przetestuj bezpłatnie Inflow CRM przez 14 dni bez żadnych zobowiązań. Jeżeli masz pytania, to po prostu do nas napisz na kontakt@inflowcrm.pl :).